comenzi la domiciliu cliseru.ro

Autoritățile scriu lucruri trăznite!

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
28/09/2011 | Locale Ialomita

Anunţul privind acţiunea de atribuire a locurilor de parcare în municipiul Slobozia, o glumă proastă

termenul limită de depunere a documentației de către solicitanți: 39 septembrie 2011

Deși pornită cu greu, dar cu gânduri de umplere urgentă a visteriei primăriei, acțiunea de atribuire a locurilor de parcare în municipiul Slobozia pare o mare gogoașă și o bătaie de joc la adresa cetățenilor. În graba de a aduce bani la buget, dar și de a începe o acțiune care, chipurile, va face ordine printre blocuri, iar din posesorul unui astfel de spațiu „cel mai tare din parcare”, reprezentanții Primăriei Slobozia au ajuns să nu mai știe pe ce lume, în ce lună și în ce zi se află. La propriu.
Rar ne-a fost dat să vedem atâtea informații eronate oferite cu generozitate de administrația locală, spre deliciul nostru și spre disperarea oamenilor care locuiesc în zonele programate în prima sesiune de atribuire.
Dar să spunem despre ce este vorba. Pe site-ul primăriei Slobozia a fost postat recent un anunț, semnat de primarul Gabi Ionașcu, privind atribuirea locurilor de parcare în municipiu, acțiune despre care se vorbește de prin luna martie a acestui an. Reprezentanții primăriei spun că în perioada 04.10.2011 – 05.09.2011 se organizează sesiunea de atribuire a acestor locuri de parcare aferente blocurilor G, H, X, Z, F1, F2, F3, D1, D2, D3, 16, 18 ANL, 33, 31, 32, 35, A1, A2, 41, 43, 20, 14, 38. Foarte interesantă perioada în care se organizează această sesiune, nu? Domnilor, mașina timpului nu s-a inventat încă…
Dar să mergem mai departe, dacă credeți că suntem noi cârcotași, iar de la o simplă greșeală de tastare acuzăm funcționarii de toate cele.
În același anunț se precizează că atribuirea locurilor de parcare va fi realizată (…) la sediul primăriei Slobozia, conform unei planificări. Și, culmea, planificarea nu începe de pe 4 octombrie cum se precizează mai sus, ci cu o zi mai înainte. Astfel, pe 3 octombrie sunt programate blocurile G, H, X, pe 4 octombrie blocul Z, pe 5 octombrie F-urile, pe 6 octombrie D-urile, pe 10 octombrie bl. 16, iar cetățenii cu simțul umorului, din blocul 18 ANL, ar trebui să se întoarcă în timp, la începutul anului, mai precis pe 11 ianuarie 2011 și să se prezinte la licitație. Domnilor, faceți tot posibilul să ajungeți înaintea celorlalți, pentru că nu știți ce pierdeți!
Mai departe, domnul care a semnat ca primarul, pentru că, evident, e primar și poate, îi invită pe cetățenii de la bl. 33 pe 12 octombrie, iar pe 13 octombrie pe cei de la bl. 31 și 32.
Pe 17 octombrie va veni rândul celor de la blocurile A1 și A2 să se prezinte în parcare, iar pe 18 și 19 octombrie celor de la bl. 35 respectiv 38. Dacă informațiile sunt corecte, atunci cei de la bl. 43 vor fi repartizați tocmai pe 20 octombrie, bl. 20 pe 20 octombrie, iar cei de la blocul 14 pe 25 octombrie.
Pentru a evita îmbulzeala, reprezentanții primăriei au găsit și o soluție. Au extins termenul de depunere a documentației de către solicitanți până la data de 39 septembrie! Mult succes! Și nu uitați: veți fi cel mai tare din parcare dacă nimeriți data licitației!

Iată originalul  în varianta iniţială, precum şi pe cel  (să zicem corectat) republicat ulterior pe site-ul Primariei Slobozia

anunt atribuire locuri parcare slobozia
Anunţ atribuire locuri parcare Slobozia V 1.0
Anunt atribuire locuri parcare Slobozia
Anunţ atribuire locuri parcare Slobozia - V1.0 beta
Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️