comenzi la domiciliu cliseru.ro

Autocamion în flăcări în zona podului Cernavodă. Alte incendii la Ciochina și Colelia

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
27/03/2020 | Lege si Ordine

Incendiu la un autocamion pe Autostrada A2, km 146.

În data de 26 martie, a.c., în jurul orei 23:35, dispeceratul inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la un autocamion cu semiremorcă, produs pe Autostrada A2, în zona podului de la Cernavodă.

La locul solicitării s-au deplasat de urgență două echipaje din cadrul Stației de Pompieri Fetești, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, încadrate cu 7 pompieri. La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta la cauciucurile semiremorcii, capul tractor fiind decuplat și îndepărtat de semiremorcă de către șofer. Incendiul a fost localizat operativ și lichidat după aproximativ o oră și jumătate.

Au ars osia portantă, cauciucurile, sistemul de frânare și instalația electrică a semiremorcii. Nu au existat victime și nu a existat pericol în trafic, acesta fiind blocat până la lichidarea incendiului. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la defectarea, deteriorarea pe timpul exploatării a autocamionului.

Incendiu la o anexă gospodărească în localitatea Ciochina.

În data de 26 martie, a.c., în jurul orei 19:15, dispeceratul inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Ciochina. La locul solicitării s-au deplasat de urgență trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autosanitară SMURD, încadrate cu 11 subofițeri. La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta la nivelul acoperișului, în zona coșului de evacuare a fumului a unei centrale termice. Incendiul a fost localizat operativ și lichidat după aproximativ o oră. A ars acoperișul anexei, pe o suprafață de aproximativ 30 mp. Nu au fost victime și nu a existat pericol de extindere la locuință. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la coșul de fum amplasat ori neprotejat corespunzător.

Incendiu de vegetație uscată în localitatea Colelia.

În data de 26 martie, a.c., în jurul orelor 20:00, am fost solicitați să intervenim la stingerea unui incendiu de vegetație uscată pe raza localității Colelia. Pentru localizarea și lichidarea acestuia a intervenit un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și 3 subofițeri. A ars aproximativ 5000 mp de vegetație uscată. Cel mai probabil, incendiul s-a produs de la un foc deschis în spații deschise.

ISU Ialomița – INSPECTORATUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ “BARBU CATARGIU” AL JUDEŢULUI IALOMIŢA