comenzi la domiciliu cliseru.ro

Autocamion în flăcări în zona podului Cernavodă. Alte incendii la Ciochina și Colelia

Incendiu la un autocamion pe Autostrada A2, km 146.

În data de 26 martie, a.c., în jurul orei 23:35, dispeceratul inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la un autocamion cu semiremorcă, produs pe Autostrada A2, în zona podului de la Cernavodă.

La locul solicitării s-au deplasat de urgență două echipaje din cadrul Stației de Pompieri Fetești, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, încadrate cu 7 pompieri. La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta la cauciucurile semiremorcii, capul tractor fiind decuplat și îndepărtat de semiremorcă de către șofer. Incendiul a fost localizat operativ și lichidat după aproximativ o oră și jumătate.

Au ars osia portantă, cauciucurile, sistemul de frânare și instalația electrică a semiremorcii. Nu au existat victime și nu a existat pericol în trafic, acesta fiind blocat până la lichidarea incendiului. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la defectarea, deteriorarea pe timpul exploatării a autocamionului.

Incendiu la o anexă gospodărească în localitatea Ciochina.

În data de 26 martie, a.c., în jurul orei 19:15, dispeceratul inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Ciochina. La locul solicitării s-au deplasat de urgență trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autosanitară SMURD, încadrate cu 11 subofițeri. La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta la nivelul acoperișului, în zona coșului de evacuare a fumului a unei centrale termice. Incendiul a fost localizat operativ și lichidat după aproximativ o oră. A ars acoperișul anexei, pe o suprafață de aproximativ 30 mp. Nu au fost victime și nu a existat pericol de extindere la locuință. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la coșul de fum amplasat ori neprotejat corespunzător.

Incendiu de vegetație uscată în localitatea Colelia.

În data de 26 martie, a.c., în jurul orelor 20:00, am fost solicitați să intervenim la stingerea unui incendiu de vegetație uscată pe raza localității Colelia. Pentru localizarea și lichidarea acestuia a intervenit un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și 3 subofițeri. A ars aproximativ 5000 mp de vegetație uscată. Cel mai probabil, incendiul s-a produs de la un foc deschis în spații deschise.

ISU Ialomița – INSPECTORATUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ “BARBU CATARGIU” AL JUDEŢULUI IALOMIŢA
Mai multe articole de la obiectiv.net: