comenzi la domiciliu cliseru.ro

Să o vedem și p-asta: Audiențe susținute de consilierii locali din Slobozia

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
22/02/2013 | Locale Ialomita

Radu Paros, președintele Comisiei de Cultură, Învățământ, Sănătate, Tineret, Protecție Socială din cadrul Consiliului local Slobozia, anunța, în cadrul ședinței din luna ianuarie, că a decis, împreună cu membrii acestei comisii, anumite verificări în teren la direcțiile și compartimentele subordonate primăriei și care depind, într-o anumită măsură, de comisia pe care o conduce, exemple fiind Serviciul public de asistență socială, Direcția de Cultură, Clubul Sportiv Municipal etc.

Potrivit acestuia, verificările vor fi doar pentru a se informa cu privire la activitățile desfășurate de acestea, la problemele pe care le au, dar și referitoare la bugetul alocat și modul cum au fost cheltuite aceste fonduri.

Radu Paros a considerat ca, înainte de a începe acest demers, să organizeze o conferință de presă pentru a face cunoscute intențiile sale și ale membrilor comisiei, solicitând, totodată, sprijinul mass-media, pentru un schimb de informații legate de aceste instituții.
Deși la conferința de presă organizată luni, 18 februarie, ar fi trebuit să participe, alături de Radu Paros, și ceilalți membrii, respectiv Mădălin Teculescu și Elisabeta Beciu, aceștia ori s-au scuzat elegant, ori nu au mai răspuns la telefon.

radu paros„Vrem să facem aceste verificări pentru a fi în cunoștință de cauză când aprobăm anumite proiecte sau când vom iniția proiecte de hotărâri din aceste zone, astfel că trebuie să fim întâi informați și să ne punem de acord. Sprijinul presei este și el important, pentru că de multe ori au fost reclamate anumite aspecte legate de activitatea acestor instituții. Am vrut să le cunoaștem și din această perspectivă să ne interesăm și noi”, a adăugat Radu Paros.

Consilierul a mai venit cu o idee. Acesta a solicitat reprezentanților Primăriei Slobozia un spaţiu pentru audienţele pe care le vor susține consilierii locali. În condițiile în care fiecare consilier local ar fi trebuit să-și prezinte anual raportul de activitate, ceea ce nu s-a mai întâmplat de foarte mulți ani, vom vedea dacă aceste audiențe chiar vor avea loc și pentru cât timp. Ca idee, acestea vor fi susținute la Primărie, în sala de ceremonii, după un program care va fi făcut public în următoarea perioadă.