comenzi la domiciliu cliseru.ro

Au părăsit domiciliile cu încălcarea prevederilor Ordonanței Militare nr. 3/2020. Sancționați contravențional cu maximul prevăzut de actul normativ

Cercetați penal de polițiști pentru conducere fără permis

La data de 28 martie, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliției Rurală Slobozia au depistat un bărbat din comuna Bucu, de 27 de ani, care a condus un autoturism pe raza localității Gheorghe Lazăr, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, cu ocazia efectuării verificărilor, s-a stabilit că șoferul, împreună cu un alt pasager, au părăsit domiciliile cu încălcarea prevederilor Ordonanței Militare nr. 3/2020, fiind sancționați contravențional cu maximul prevăzut de actul normativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

***

La data de 29 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Jilavele, au oprit, pe raza comunei Bărbulești, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 27 ani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că șoferul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, precum și faptul că a părăsit domiciliul cu încălcarea prevederilor Ordonanței Militare nr. 3/2020.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional, pe numele lui fiind întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere”.

IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA
Mai multe articole de la obiectiv.net: