comenzi la domiciliu cliseru.ro

Au furat vacile, domne`!

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
24/02/2014 | Lege si Ordine

Patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 42 de ani, au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile, duminică 23 februarie 2014, fiind cercetaţi pentru furt calificat.

vaca pe soseaÎn noaptea de 22/23 februarie, în jurul orei 02.30, un echipaj de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Slobozia, a oprit pentru control, într-un filtru rutier instituit pe DJ 201, o autoutilitară în care au fost identificate două bovine. Întrucât nu au putut prezenta documente de provenienţă pentru bovine, cei patru ocupanţi ai autoutilitarei, domiciliaţi în municipiul Slobozia, respectiv oraşul Amara, au fost conduşi la sediul Poliţiei stabilindu-se de către poliţişti că animalele au fost sustrase în aceeaşi noapte din comuna Ciulniţa.

Ulterior depistării, în timp ce se efectuau cercetări, la ora 04.10, prin S.N.U.A.U. 112, un cetăţean din comuna Ciulniţa a sesizat Poliţiei faptul că dintr-o anexă a gospodăriei i-au fost sustrase două bovine. Întrucât s-a stabilit că bovinele sesizate ca fiind furate erau cele depistate de poliţişti, acestea au fost restituite părţii vătămate.

În baza probatoriului administrat, poliţiştii au reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore persoanele bănuite, iar în cursul zilei de 23 februarie, a fost admisă solicitarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.

Cei patru au fost încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului, iar cercetările sunt extinse şi cu privire la alte fapte similare aflate în evidenţele cu autori necunoscuţi ale Poliţiei.

comunicat de presă: IPJ Ialomița | Foto: arhivă