15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Au furat peste 200 Kg de porumb https://wp.me/p49Kdo-4tM
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Au furat peste 200 Kg de porumb

Judecătoria Urziceni a emis pe numele a trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 19 şi 27 de ani, domiciliaţi pe raza comunelor Moviliţa şi Bărcăneşti, mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.

În fapt, suspecţii, în cursul zilei de 15 septembrie a.c., însoţiţi de două femei de 29 şi 32 de ani, domiciliate pe raza comunei Moviliţa, respectiv Bărcăneşti, au pătruns cu un atelaj hipo într-o cultură de porumb situată în extravilanul comunei Axintele şi au sustras peste 200 de kg de porumb ştiulete. Partea vătămată, însoţită de patru rude a surprins suspecţii şi a solicitat acestora să-i restituie cerealele sustrase.

Cei trei suspecţi au refuzat acest lucru şi au agresat atât partea vătămată cât şi pe rudele acesteia.

Poliţiştii au reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere la data de 16 septembrie a.c., toate cele cinci persoane implicate, cele două suspecte fiind în prezent cercetate în stare de libertate pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!