comenzi la domiciliu cliseru.ro

Au furat bani și bijuterii din casa unor bătrâni, iar femeia a fost obligată să întrețină acte sexuale

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
17/10/2014 | Lege si Ordine

Poliţiştii ialomiţeni au reuşit prinderea, la scurt timp după sesizarea faptei, a unei femei şi a unui bărbat de 17, respectiv 25 de ani, ambii din comuna Borduşani, bănuiţi că, în noaptea de 14/15 octombrie, ar fi pătruns în locuinţa a doi bătrâni, din localitate şi ar fi sustras bani şi bijuterii.

La data de 15 octombrie, în jurul orei 01:00, poliţia a fost sesizată că persoane necunoscute ar fi pătruns în locuinţa unor bătrâni din comuna Borduşani, de unde ar fi sustras bunuri.

Din cercetările efectuate poliţiştii au stabilit că în cursul nopţii trecute, cele două persoane bănuite, însoţite de alte două peroane rămase neidentificate până în prezent, ar fi pătruns în locuinţa a doi bătrâni de 81 şi 82 de ani, din comuna Borduşani şi folosind forţa le-ar fi sustras acestora bijuterii şi 700 de lei.

Conform declaraţiei bătrânei, unul dintre bărbaţii bănuiţi de comiterea faptei ar fi obligat-o să întreţină acte sexuale.

În urma activităţilor de cercetare şi investigare efectuate, poliţiştii au reuşit identificarea şi prinderea la scurt timp, a două dintre persoanele care ar fi participat la comiterea faptei, o tânără de 17 ani şi un tânăr de 25 de ani, ambii din comuna Borduşani.

Totodată, poliţiştii au reuşit recuperarea prejudiciului cauzat.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a persoanelor bănuite şi pentru identificarea şi prinderea celorlalte două persoane care au participat la comiterea faptei.

Comunicat de presă: IPJ Ialomița | Foto: arhiva Obiectiv Ialomița

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️