ATI Fest – Arată-ne Ialomița, exprimă-TE!

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița

Asociația Tinerilor din Ialomița (ATI) organizează, cu sprijinul Centrului Cultural UNESCO “Ionel Perlea” Slobozia și al Consiliului Județean Ialomița, concursul de filme de scurt metraj și fotografie “ATI Fest”.

 Proiectul se adresează tinerilor din județul Ialomița cu vârsta cuprinsă între 14 și 35 de ani și are în vedere promovarea creației culturale în rândul tinerilor din județ, prin intermediul filmelor de scurt metraj și fotografiei. Astfel, se dorește dezvoltarea capacității de comunicare a acestora, prin oferirea unor alternative non-formale de exprimare, identificarea și valorificarea potențialului artistic și a creativității de care dispun, precum și promovarea lucrului în echipă și a înțelegerii diversității în rândul tinerilor ialomițeni.

Concursul se desfășoară pe două secțiuni, filme de scurt metraj și fotografie, iar cei interesați se pot înscrie până la data de 10 decembrie 2012. La categoria scurt metraj pot participa grupe de tineri de minim două persoane, înscrierea la categoria fotografie fiind permisă atât individual, cât și ca grup.

Juriul va fi format din reprezentanți ai organizatorilor și partenerilor principali, precum și câte o persoană cu competențe în domeniu pentru fiecare secțiune. Premiile vor fi acordate în cadrul unui eveniment a cărui dată va fi comunicată ulterior.

Regulamentul concursului și alte detalii legate de proiect sunt disponibile pe site-ul proiectului, http://atifest.blogspot.ro/p/regulament-2012.html și pe  pagina de Facebook http://www.facebook.com/ATIFest