comenzi la domiciliu cliseru.ro

Atenție șoferi, filtre ale Poliției rutiere, cu efective mărite, pe raza județului Ialomița!

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
12/08/2021 | Infotrafic

Forţe de ordine cu efective mărite acționează pe raza județului, pentru asigurarea climatului de ordine publică şi siguranţă rutieră. Au fost aplicate 290 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 104.000 de lei.

În cursul zilei de ieri, precum și în această dimineață, peste 80 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, cu sprijinul polițiștilor de la transporturi au acționat atât în filtre rutiere cât și în patrule de ordine și siguranță publică, în vederea prevenirii și combaterii violenței stradale, reducerii riscului de producere a accidentelor rutiere și a respectării interdicțiilor impuse pe timpul stării de alertă.

Ca urmare a neregulilor constatate, în cursul zilei de ieri, 11 august a.c., au fost aplicate 290 de sancțiuni contravenționale în valoare de 104.045 de lei, reținute 20 permise de conducere și 30 de certificate de înmatriculare.

Poliţiştii atrag atenţia cu privire la obligativitatea respectării legalităţii, în toate domeniile, sens în care astfel de acţiuni vor fi desfăşurate şi în perioada următoare, pe raza întregului judeţ. IPJ Ialomița