15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Informatii Utile > Atenție! Se oprește apa în totalitate în Slobozia și alte 5 localități! https://wp.me/p49Kdo-a3b
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Atenție! Se oprește apa în totalitate în Slobozia și alte 5 localități!

SC Urban SA Slobozia vă aduce la cunoştinţă faptul că, în perioada marţi, 11 iulie, ora 22:00 – miercuri 12 iulie, ora 06:00, nu va furniza apa pe toata aria de operare (Slobozia, Ciulnița, Cosâmbești, Mărculești, Scânteia, Iazu ) întrucât se realizează lucrări programate pe reţeaua magistrală cu diametrul de 800 mm de distribuţie a apei potabile.

Totodată vă informăm că în noaptea de luni 10 iulie – marti 11 iulie 2017 sunt posibile reduceri ale presiunii apei pe reţeaua de distribuţie pentru o scurta perioadă.

După reluarea furnizării apei pentru o perioadă scurtă de timp la consumatori poate fi constatată o creştere a turbidității apei.

Vă rugăm să luaţi masuri de stocare apă pentru perioada mai sus menţionată.

Ne cerem anticipat scuze către consumatori datorită posibilului disconfort creat de această lucrare și vă informăm că vom lua toate măsurile necesare pentru micşorarea perioadei de oprire a apei

SC URBAN SA Slobozia

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!