comenzi la domiciliu cliseru.ro

Atenție la produsele contrafăcute!

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
17/08/2016 | Lege si Ordine

Luni, 15 august, în jurul orelor 14.00, jandarmii din cadrul unei patrule care asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică la manifestările ocazionate de Ziua comunei Maia, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat oferea spre comercializare mai multe parfumuri ce purtau inscripţii ale unor mărci înregistrate.

parfum

Jandarmii au procedat la interceptarea persoanei în cauză pentru stabilirea identităţii acesteia şi legalităţii activităţii pe care o desfăşura.

În timpul verificărilor bărbatul a declarat că achiziţionase parfumurile de la un centru comercial din municipiul Bucureşti cu sume cuprinse între 10 şi 30 lei şi dorea să le comercializeze cu preţuri între 15 şi 45 lei.

Având în vedere faptul că parfumurile purtau inscripţii identice cu cele ale unor mărci înregistrate şi aveau un preţ de vânzare scăzut, iar persoana în cauză nu deţinea nici un document de provenienţă al acestora, jandarmii au procedat la ridicarea lor în vederea continuării verificărilor.

Jandarmii i-au întocmit bărbatului de 33 de ani, din comuna Brăhăşeşti, judeţul Galaţi, actele premergătoare sub aspectul săvârşirii unei fapte susceptibile de a fi ”punerea în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică cu o marcă înregistrată”, pe care le-au înaintat către  Poliţia municipiului Urziceni, pentru continuarea cercetărilor.

Recomandăm cetăţenilor să apeleze Jandarmeria la numărul unic de urgenţă 112, ori de câte ori observă vreo încălcare a legilor sau a altor acte normative în vigoare.

Jandarmii sunt prezenţi la datorie, pentru siguranţa dumneavoastră.