comenzi la domiciliu cliseru.ro

Atenţie la „cadouri” false!

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
12/12/2011 | Lege si Ordine
Actualizat: 17 decembrie 2011

Luni 12 decembrie a.c., în jurul orei 14.00, de jandarmii grupei de intervenţie Slobozia au surprins trei persoane în timp ce comercializau, la preţuri derizorii, parfumuri şi alte produse cosmetice cu mărci ale unor producători recunoscuţi în acest domeniu.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că cei trei achiziţionaseră produsele  de la o societate de profil din Bucureşti, dar nu aveau nici un document care să ateste cele spuse şi doreau să le comercializeze în vederea obţinerii unor venituri.

Sumele cu care aceştia vroiau să vândă parfumurile şi celelalte articole cosmetice erau cuprinse între 10 şi 20 lei.

Jandarmii le-au întocmit actele premergătoare sub aspectul săvârşirii unei fapte susceptibile de a fi ” punerea în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică cu o marcă înregistrată”, pe care le-au înaintat în vederea continuării cercetărilor către  Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Ialomiţa.

Acesta este a patra situaţie la acest sfârşit de an, când jandarmii ialomiţeni constată acest gen de faptă.

Recomandăm cetăţenilor să nu se bucure de faptul că pot achiziţiona produse de calitate la preţuri mici, deoarece acestea nu sunt de fabricaţie originală şi calitatea lor este foarte slabă, iar dacă vor constata acest gen de activităţi să sune imediat la Jandarmerie, la numărul unic de urgenţă 112 .