comenzi la domiciliu cliseru.ro

Asociația F.C. Unirea Urziceni, în procedură de insolvență

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
10/11/2011 | Locale Ialomita

Direcția Generală a Finanțelor Publice Ialomiţa a publicat, la sfârșitul lunii trecute, pe site-ul ANAF, un număr de 2.084 agenţi economici care figurau cu obligaţii restante la bugetul general consolidat la data de 30.09.2011, neachitate până la data publicării.

[box color=black][box color=orange type=note]

Primii cinci mari datornici ai judeţului Ialomiţa:
[/box]

 • Asociaţia F.C. Unirea Urziceni – datorie totală de 24,86 mil. lei
 • Clubul Sportiv Unirea Urziceni – creanţă 1,03 mil. lei / cesiune TVA 1 mil. lei
 • S.C. Melany SRL Slobozia – datorie de 1,71 mil. lei
 • S.C. Romatech Group SRL – datorie de 1,53 mil. lei
 • S.C. Total Cereal Impex S.R.L. – restanţă de 1,51 mil. lei
 • [/box]
  Asociaţia F.C. Unirea Urziceni cu o datorie totală de 24,86 mil. lei (se află în executare silită şi s-a solicitat deschiderea procedurii de insolvenţă), Clubul Sportiv Unirea Urziceni cu o creanţă ce însumează 1,03 mil. lei (se află în executare silită, dar figurează cu o cesiune TVA în valoare de 1 mil. lei), S.C. Melany SRL Slobozia care înregistrează o datorie de 1,71 mil. lei (se află în executare silită), S.C. Romatech Group SRL cu o datorie de 1,53 mil. lei (se află în executare silită, beneficiază de suspendare a executării silite prin poprire bancară) și S.C. Total Cereal Impex S.R.L., cu o restanţă la bugetul general consolidat de 1,51 mil. lei (se află în executare silită şi s-a solicitat deschiderea procedurii de insolvenţă).
  Potrivit reprezentanților DGFP Ialomița, se înregistrează o scădere a numărului de contribuabili restanţieri faţă de 30 iunie 2011, când au fost publicaţi 2.127 contribuabili ce înregistrau obligaţii restanţe faţă de bugetul general consolidat.
  Obligaţiile restante la data de 30 septembrie la bugetul general consolidat au fost în sumă totală de 70,44 mil. lei. Defalcat pe administraţii, situaţia restanţierilor la bugetul general consolidat se prezintă astfel: la A.F.P. Slobozia un număr de 1.295 contribuabili cu o valoare totală a datoriilor de 29, 46 mil. lei, la A.F.P. Urziceni un număr de 503 agenţi economici cu o datorie totală de 8,50 mil. lei, la A.F.P. Feteşti 254 contribuabili cu o creanţă de 3,81 mil. lei, iar la A.F.P. Contribuabili Mijlocii valoarea datoriilor se ridică la 28,67 mil. lei pentru un număr de 32 agenţi economici.

  Articole recente:
  🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️