comenzi la domiciliu cliseru.ro

Asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică permanent, în atenţia poliţiştilor

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
02/03/2013 | Lege si Ordine

În cursul zilei de 28 februarie, poliţiştii ialomiţeni au fost angrenaţi în executarea unor acţiuni în sistem integrat şi controale în locurile şi zonele de interes operativ din mediul urban şi rural.

Prin asigurarea interoperabilităţii structurilor implicate, pe timpul desfăşurării acţiunilor specifice pe linie de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale s-a urmărit prevenirea şi combaterea infracţiunilor comise cu violenţă în zona localurilor publice, depistarea persoanelor şi bunurilor urmărite în temeiul legii, date în consemn, precum şi constatarea în flagrant a altor fapte penale.

Poliţiştii au legitimat peste 150 de persoane, 64 dintre acestea care aveau un comportament suspect au fost verificate în bazele de date ale poliţiei, şi au controlat 7 societăţi comerciale, fiind aplicate în total 57 de sancţiuni contravenţionale, valoarea amenzilor depăşind suma de 10.000 de lei.

Poliţiştii aflaţi în filtrele rutiere instituite au verificat 93 de autoturisme, în 2 cazuri fiind dispusă şi măsura complementară de reţinere a permisului de conducere.

Exemplificăm:

Agenţii Postului de Poliţie Sălcioara au identificat în trafic, un bărbat de 35 ani, din localitate care se deplasa cu un moped fără să posede permis de conducere.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.