15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Locale Ialomita > Artiști de renume prezenți la Zilele municipiului Fetești https://wp.me/p49Kdo-3vH
livrari la domiciliulivrari la domiciliu

Artiști de renume prezenți la Zilele municipiului Fetești

În perioada 17 – 19 august, s-a desfășurat, la Fetești, ediția a IV-a a “Zilelor municipiului”. În cadrul evenimentului, susținut pe aleea principală din ”Parcul Stadion”, între orele 1800 – 2200, au avut loc recitaluri live de muzică populară, pop-dance, etno-dance, dance, pop-rock și muzică ușoară.

Spectacolul a fost deschis, în fiecare zi, de către copiii de la  Casa de Cultură a municipiului Fetești (trupele Steluțele, Primavera și  interpreții Zaromba Emilia, Andreea Marin, Cristiana Șandru și George Decu).

Printre protagoniștii prezenți la “Zilele municipiului Fetești, care au încântat publicul, s-au numărat: Sylvi, Ion Artur, Aurora și Săndel Mihai, Lorenna, Tavi  Colen, Emma, Recover Band, Alex Cery, Proconsul, Trupa Zero, Connect-R și DeepCentral.

Primarul municipiului Fetești, Gheorghe Catrinoiu, a declarat că „Zilele municipiului Fetești, ediția a IV-a, este unul dintre cele mai importante evenimente ale municipiului nostru, la care toți locuitorii au participat cu bucurie. Etalarea valorilor face din această sărbătoare a feteștenilor un eveniment reprezentativ pentru noi. De aceea, am încercat și în acest an  ca a IV-a  ediție să fie la standardele cu care s-au obișnuit feteștenii, de ziua lor.”

Evenimentul s-a încheiat cu un superb foc de artificii, totul fiind organizat de Primăria și Consiliul Local Fetești, la inițiativa primarului Gheorghe Catrinoiu.

Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!