livrari la domiciliu apa de masa la domiciliu slobozia

Aproape 300 de poliţişti, cu peste 100 de autospeciale, vor fi la datorie, în noaptea de Anul Nou

Aproape 300 de poliţişti, cu peste 100 de autospeciale de serviciu vor fi la datorie, în noaptea de Anul Nou, pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta siguranța cetăţenilor.

În perioada 30 decembrie 2017 – 2 ianuarie 2018, pe raza întregului județ aproape 300 de poliţişti cu peste 100 de autospeciale și vor fi la datorie pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi pentru a interveni atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Polițiștii angrenați sunt din structurile de ordine publică, rutieră, iar restul sunt de la celelalte structuri, respectiv investigaţii criminale, investigarea criminalității economice, luptători de intervenţie rapidă şi poliţişti de la arme, explozivi şi substanţe periculoase.

Poliţiştii de la transporturi vor patrula zilnic în atât în staţii şi triaje de cale ferată, cât și în trenuri.

Cu prilejul Revelionului, sunt preconizate a se desfăşura manifestări publice de amploare (concerte, spectacole de datini şi obiceiuri de iarnă), la care este aşteptat să participe un public numeros.

De asemenea, polițiștii vor monitoriza traficul rutier, pe toate drumurile naționale, județene și autostrăzi, pentru fluidizarea circulaţiei şi prevenirea evenimentelor rutiere.

Recomandăm tuturor cetățenilor să adopte o conduită corectă în această perioadă și să respecte indicațiile polițiștilor aflați în trafic.