15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Informatii Utile > APIA: Plăți pentru producătorii de lapte şi carne de vită din zonele defavorizate https://wp.me/p49Kdo-4jO
livrari la domiciliulivrari la domiciliu

APIA: Plăți pentru producătorii de lapte şi carne de vită din zonele defavorizate

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (A.P.I.A.) informează că, în zilele imediat următoare, efectuează plăţile aferente ajutorului specific acordat producătorilor de lapte şi carne de vită din zonele defavorizate, pentru anul de cerere 2012, în sumă totală de 26.233.160,00 euro cu sursă de finanţare FEGA (Fondul European pentru Garantare în Agricultură).

La nivelul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (A.P.I.A.) Centrul Judeţean Ialomița, de acest ajutor beneficiază un număr total de 78 crescători de animale şi  un efectiv de 395 animale eligibile, respectiv vaci de lapte.

Cuantumul ajutorului specific calculat pentru categoria vaci de lapte este de 93,42 euro.

Menţionăm că valoarea ajutorului specific a fost calculată la cursul euro-leu stabilit de Banca Centrală Europeană la ultima cotaţie a lunii septembrie, respectiv 4,5383 lei.

Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!