Apel umanitar

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița

Ca să fii fericit nu ai nevoie de bani, ai nevoie de o familie iubitoare și de oameni buni în jurul tău, dar ca să te vindeci când suferi de o boală cruntă ai nevoie de mult mai mult, ai nevoie de bani.

Și Georgeta Dinu a fost o soție și o mamă fericită până acum 5 ani când a fost diagnosticată cu neoplasm rectal (cancer la colon) și tot universul său s-a prăbușit.

A început lungi și epuizante ședințe de chimioterapie, de radioterapie, tratamente tot mai puternice care au atras după ele efecte secundare din ce în ce mai severe și o avalanșă de termeni medicali prea puțin încurajatori.

Deși boala a regresat o perioadă, o nouă lovitură a fost dată de aceeași afecțiune nemiloasă. Georgeta a fost diagnosticată cu metastaze hepatice și s-a înregistrat și o activitate crescută din partea dreaptă a osului sacru, care pare că are legătură cu țesutul malign.

Familia sa – soțul și cei doi băieți – i-a fost tot timpul alături, dar nimic nu mai este la fel când te confrunți cu lipsurile financiare, iar banii, știm cu toții, sunt atât de necesari în astfel de situații. Loviturile date de viață i-au epuizat din toate punctele de vedere, însă nu se dau bătuți, continuând să lupte și să spere la revenirea la o viață normală, la șansă.

Georgeta Dinu are nevoie de un medicament, STIVARGA, care nu se găsește în România și care costă aproximativ 3.500-4.000 de euro/cutie/lună, medicament pe care trebuie să-l urmeze timp de 6 luni.
Orice ajutor financiar contează, orice ajutor înseamnă speranță.

Se pot face donații în contul: RO14RNCB0173009507660024 deschis la BCR Țăndărei pe numele Dinu Georgeta sau puteți lua legătura direct cu familia acesteia la nr. de telefon 0728.162.160.

NU rămâneți indiferenți!