15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Informatii Utile > ANIF Ialomița: S-a introdus apă pentru irigaţii pe canalul din amenajarea Mostiştea II – acumularea Dridu https://wp.me/p49Kdo-4pw
livrari la domiciliulivrari la domiciliu

ANIF Ialomița: S-a introdus apă pentru irigaţii pe canalul din amenajarea Mostiştea II – acumularea Dridu

Agenţia Naţională de Îmbunănătăţiri Funciare, prin Filiala Judeţeană Ialomiţa, anunţă agricultorii din judeţ că s-a introdus apă pentru irigaţii pe canalul   C.A 5.6, din amenajarea Mostiştea II – acumularea Dridu, urmare a contractelor încheiate.

Cu această ocazie invităm şi alţi posibili beneficiari din zona Moviliţa, Roşiori, Drăgoeşti  şi Coşereni să ne contacteze pentru solicitarea de livrare de apă pentru irigaţii, la sediul nostru din Slobozia str.Cuza-Vodă nr.5 (telefon 0243213023).

ANIF-Filiala Ialomiţa comunică faptul că până la această dată, pe total judeţ, s-a aplicat udarea I  pe o suprafaţă de 15.459 ha, din care 6.558 ha porumb,  4.102 ha orez, 386.5 ha legume, 280 ha porumb cultură dublă, iar restul cu alte culturi.

Biroul de presă A.N.I.F.  Ialomiţa

Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!