ANIF: A fost introdusă apă pe canalele din amenajarea Ialomiţa-Călmăţui

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița

Agenţia Naţională de Îmbunănătăţiri Funciare, prin Filiala Judeţeană Ialomiţa, anunţă agricultorii din judeţ că s-au efectuat probe tehnologice ale instalaţiilor şi agregatelor de pompare, a fost verificată capacitatea de transport a canalelor prin introducerea apei pe canalele CD1 şi CD2 din  amenajarea Ialomiţa-Călmăţui ca rezultat al comenzilor organizaţiilor din zonă. Aceste canale deservesc OUAI-urile Luciu, Gura Ialomiţei, Aliseo şi Murgeanca pentru care s-a contractat în acest an o suprafaţă de 7.226 ha.
Cu această ocazie, invităm şi alţi posibili Beneficiari să ne contacteze pentru solicitarea de livrare de apă pentru irigaţii, la sediul nostru din Slobozia, str. Cuza-Vodă, nr.5.

Totodată, aducem la cunoştinţă că, din cauza deselor restructurări şi reorganizări, s-au identificat 749 dale la staţia SPP3 din amenajarea Pietroiu-Ştefan cel Mare, care au aparţinut până în anul 2012 Filialei Călăraşi, fapt pentru care a fost demarată procedura de luare în evidenţă.
ANIF-Filiala Ialomiţa comunică faptul că, faţă de anul 2012, la data de 27.05.2013, suprafeţele irigate sunt cu 30% mai mari.

Biroul de presă A.N.I.F. Filiala Ialomiţa