comenzi la domiciliu cliseru.ro

Angajată a Tribunalului Ialomița, prădată de telefonul mobil

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
27/04/2012 | Lege si Ordine

Joi, 26 aprilie, în jurul orei 11.30, subofiţerul jandarm care executa misiunea de pază şi control acces în incinta Tribunalului Ialomiţa a fost sesizat de o femeie despre faptul că un bărbat i-a sustras telefonul mobil.

Subofiţerul a procedat la verificarea persoanelor din incinta şi din apropierea instituţiei după descrierea făcută de femeia păgubită şi la aproximativ 100 de metri de Tribunal a identificat un bărbat care corespundea semnalmentelor date.

Jandarmul a procedat la interceptarea persoanei şi, în urma controlului corporal sumar, a fost găsit telefonul mobil al femeii care reclamase furtul.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că persoana păgubită, care este angajata instituţiei, lăsase telefonul pe pervazul unui geam pentru a desfăşura o anumită activitate, moment în care bărbatul a profitat de neatenţia ei şi l-a sustras.

Jandarmii i-au întocmit bărbatului actele premergătoare sub aspectul săvârşirii unei fapte susceptibile de „furt”, pe care le-au înaintat în vederea continuării cercetărilor către Poliţia municipiului Slobozia.

Recomandăm cetăţenilor să sesizeze imediat Jandarmeria, la numărul de urgenţă 112, ori de câte ori observă vreo încălcare a legilor sau a altor acte normative în vigoare.