comenzi la domiciliu cliseru.ro

Andreea Nica – Ultimul zbor…

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
20/10/2015 | Locale Ialomita

Pe pământ, ținea brațele întinse pentru a apăra poarta de handbal. În ultima zi a ei, Andreea Nica a vrut să zboare, să simtă aerul înălțimii, să se elibereze pentru câteva clipe de zbuciumul lumesc. Tot cu mâinile întinse, a sărit, a cuprins o părticică din lume și a îmbrățișat-o, așa cum stătea în poartă și își apăra echipa. A fost ultima repriză din viața ei. A luptat, însă, până în ultima secundă.

Andreea Nica, jucătoare la CSM Slobozia, a plecat la ceruri, lăsând în urmă un gol imens, tristețe și multă durere. Avea 27 de ani, era puternică, frumoasă, optimistă și cu multe planuri. Într-o zi, însă, totul s-a sfârșit, în urma unui accident de parașutism, pe aerodromul Clinceni. În timpul saltului, parașutele s-au încurcat și… s-a prăbușit.

Acum va fi condusă pe ultimul drum. Marți, 20 octombrie, corpul neînsuflețit a fost depus la Sala Sporturilor din cadrul Complexului Sportiv Municipal Slobozia, iar joi, la ora 12:00, se va oficia slujba de înmormântare la Biserica Sf. Gheorghe (zona ANL).

Toți cei care au cunoscut-o, îndrăgit-o și apreciat-o pe Andreea îi pot aduce un ultim omagiu și pot face parte din cea din urmă galerie care îi va fi alături la cel din urmă transfer în Liga îngerilor.

Condoleanțe familiei!