comenzi la domiciliu cliseru.ro

Amăreni prinși la furat de salcâmi și plopi

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
10/01/2014 | Lege si Ordine

lac amaraJandarmii au surprins doi bărbaţi după ce au defrişat mai mulţi puieţi de pomi dintr-o pepinieră din orașul Amara

Membrii grupei de intervenţie din cadrul Detaşamentului Mobil de Jandarmi Slobozia au surprins joi 9 ianuarie a.c., în timpul executării unei misiuni de prevenire şi combatere a furturilor de material lemnos, doi bărbaţi care se deplasau în oraşul Amara cu o căruţă încărcată cu tulpini de pomi.

Jandarmii au procedat la verificarea persoanelor şi a încărcăturii, iar în urma cercetărilor a rezultat faptul că cei doi bărbaţi tăiaseră dintr-o plantaţie de puieţi cu rol de protecţie pentru lacul Amara, peste 20 de trunchiuri de salcâm şi plop, în vederea folosirii lor ca sursă de încălzire.

Jandarmii au întocmit celor doi bărbaţi de 60 respectiv 64 de ani, din Amara, actele de constatare pe care le-au înaintat Poliţiei oraşului Amara, în vederea continuării cercetărilor.

Recomandăm cetăţenilor, ca în cazul în care observă orice fel de acţiuni sau activităţi care nu li se par a fi în concordanţă cu legea, desfăşurate de persoane suspecte, să solicite neîntârziat sprijinul Jandarmeriei, prin folosirea numărului unic de urgenţă “112”.

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️