comenzi la domiciliu cliseru.ro

Amara: Urmărit și prins de polițiști

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
09/12/2019 | Lege si Ordine

Cercetați de polițiști pentru infracțiuni la regimul rutier

La data de 6 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Amara, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au procedat la efectuarea semnalelor de oprire unui conducător auto ce se deplasa pe raza orașului Amara.

Șoferul nu a respectat indicațiile polițiștilor și a mărit viteza de deplasare, fiind urmărit până la ieșire din localitate, unde a oprit autovehiculul și a continuat să fugă pe jos, fiind imobilizat în cel mai scurt timp.

Conducătorul auto, un bărbat de 42 de ani din Amara, a refuzat atât testarea alcoolscop cu aparatul Drager cât și prelevarea de probe biologice la o unitate medicală.

***

La data de 6 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție nr. 4 Coșereni au depistat un bărbat, de 45 ani, din comuna Roșiori, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

***

La data de 8 decembrie a.c., Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Căzănești au depistat un bărbat de 40 de ani, din comuna Munteni Buzău, conducând un autoturism pe raza localității de domiciliu, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Toți cei trei conducători auto sunt cercetați penal pentru săvârșirea de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.