comenzi la domiciliu cliseru.ro

Amara: Și-a lovit și amenințat soția și soacra. Ordin de protecție provizoriu, dosar penal pentru distrugere, amenințare și violență în familie

Polițiștii ialomițeni au emis ieri, 18 august, un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat de 68 de ani, din orașul Amara, care și-ar fi lovit și amenințat soția și soacra. 

La data de 18 august, Poliția Orașului Amara a fost sesizată de o femeie de 63 de ani, cu privire la faptul că soțul ei face scandal la domiciliu și le-ar fi lovit și amenințat atât pe ea, cât și pe mama acesteia, o femeie de 84 de ani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul de 68 de ani, pe fondul consumului de alcool, le-ar fi lovit și amenințat pe cele două femei.

S-a procedat la întocmirea formularului pentru evaluarea riscului iminent asupra vieții și integrității victimei, reieșind faptul că se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

Pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile, în care este prevăzut ca acesta să nu să se apropie de soția și soacra sa.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „violență în familie”, „amenințare” și „distrugere”.

IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA
Mai multe articole de la obiectiv.net: