comenzi la domiciliu cliseru.ro

Amara: Și-a lovit și amenințat soția și soacra. Ordin de protecție provizoriu, dosar penal pentru distrugere, amenințare și violență în familie

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
19/08/2020 | Lege si Ordine

Polițiștii ialomițeni au emis ieri, 18 august, un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat de 68 de ani, din orașul Amara, care și-ar fi lovit și amenințat soția și soacra. 

La data de 18 august, Poliția Orașului Amara a fost sesizată de o femeie de 63 de ani, cu privire la faptul că soțul ei face scandal la domiciliu și le-ar fi lovit și amenințat atât pe ea, cât și pe mama acesteia, o femeie de 84 de ani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul de 68 de ani, pe fondul consumului de alcool, le-ar fi lovit și amenințat pe cele două femei.

S-a procedat la întocmirea formularului pentru evaluarea riscului iminent asupra vieții și integrității victimei, reieșind faptul că se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

Pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile, în care este prevăzut ca acesta să nu să se apropie de soția și soacra sa.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „violență în familie”, „amenințare” și „distrugere”.

IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA