15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Amara: Mandate executate – Pedepse privative de libertate de 6, respectiv 7 ani, pentru viol https://wp.me/p49Kdo-dZJ
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Amara: Mandate executate – Pedepse privative de libertate de 6, respectiv 7 ani, pentru viol

Polițiștii de investigații criminale au pus în aplicare ieri, 05 iunie, pe raza orașului Amara, două mandate de executare a pedepsei emise de Judecătoria Slobozia, pe numele a doi bărbați de 38 și 40 de ani.

Mandat Executat
Mandat Executat

Cei în cauză au fost încarcerați în Penitenciarul Slobozia şi au de executat pedepse privative de libertate de șase, respectiv șapte ani, pentru săvârșirea infracțiunii de viol.

La activități au participat jandarmi și polițiști locali.

IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!