comenzi la domiciliu cliseru.ro

Amara: Căsuțe de vacanță cuprinse de flăcări

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
02/06/2015 | Lege si Ordine

 

Un incendiu s-a produs noaptea trecută, în jurul orei 00:20, în orașul Amara. Trei căsuțe de vacanță din lemn, dezafectate, ce aparțin unei societăți comerciale, au fost cuprinse de flăcări.

Pompierii de la Garda Slobozia s-au deplasat cu două autospeciale de intervenție, iar în momentul sosirii acestora două dintre căsuțe erau arse în totalitate, iar cea de-a treia ardea cu flacără deschisă.

Cel mai probabil, incendiul a fost generat prin folosirea intenționată a sursei de aprindere de către persoane rămase neidentificate. După aproximativ o oră, pompierii au reușit lichidarea flăcărilor în limitele găsite

Un alt incendiu a izbucnit în dimineața zilei de duminică, 31 mai, la o anexă gospodărească, a unui cetățean din localitatea Dridu.

Cel mai probabil, flăcările au fost generate de supraîncălzirea unei sobe fără acumulare de căldură, lăsată nesupravegheată, iar la fața locului s-au deplasat pompierii de la Secția Urziceni.

Până la sosirea echipajelor de intervenție, incendiul s-a extins la magazia unui vecin. Pompierii au intervenit cu ajutorul a două autospeciale de lucru cu apă și spumă, iar după aproape o oră și jumătate flăcările au fost lichidate.

În urma evenimentului, aproximativ 30 de păsări au murit, acoperișul anexei de unde a izbucnit incendiul și elemente din starea de fixație a acesteia au fost distruse. De asemenea, 1,5 tone de cereale, trei uși și patru geamuri ale vecinului au ars.

Foto: arhiva Obiectiv Ialomița