comenzi la domiciliu cliseru.ro

Alianța USR PLUS Ialomița: Invitație oficială la dialog politic către Președintele PNL Ialomița

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
29/07/2020 | Politica

Slobozia anului 2020 nu a reuşit să devină oraşul în care să ne dorim cu toţii să locuim şi din păcate a ajuns să fie cunoscut pentru dezastrele administrative ale ultimilor 30 de ani: lipsa apei potabile, o parcare – groapă, cartierul tinerilor de un deceniu fără asfalt şi utilităţi, parc industrial lipsit de investiţii, doar pe hârtie plin, etc. Ce au toţi aceşti 30 de ani în comun? Mandat după mandat de primari PSD.

Catre Dreapta Unita La SloboziaPeste mai puţin de două luni cetăţenii oraşului Slobozia vor fi chemaţi iarăşi la urne. Trei dintre candidaţii la fotoliul de primar sunt foşti primari PSD, acum sub alte stindarde, numindu-i aici pe domnii Stoica, lonaşcu şi Mocioniu şi un al patrulea care ne este aruncat în luptă iar, de acelaşi PSD.

Situaţia ar fi demnă de o comedie dacă nu ar fi tragică.

Slobozia are nevoie de o schimbare, cetăţenii ei o cer şi o aşteaptă şi vor o soluţie care să îi scoată din acest joc jenant al intereselor de partid şi de grup.

USR-PLUS Ialomiţa nu vrea şi nu poate rămâne indiferentă în faţa acestei situaţii. Am declarat că am intrat în politică pentru a aduce o schimbare în bine şi suntem hotărâţi să rămânem fideli acestui principiu lăsând la o parte orgolii şi interese personale.

În aceste condiţii, USR PLUS Ialomiţa, prin vocea celor doi preşedinţi Alexei Dărăbanu-USR şi Octavian Săvoiu -PLUS lansează o invitaţie oficială la dialog politic către Preşedintele PNL Ialomiţa pentru găsirea unei soluţii şi alternative COMUNE care să redea speranţa slobozenilor într-o guvernare locală competentă.

Considerăm că suntem datori în faţa cetăţenilor să ne UNIM forţele şi să facem tot ce ţine de noi pentru a le oferi această alternativă reală.

Există momente când a-ţi transforma şi regândi strategia şi traiectoria viitorului politic este o dovadă de acceptare, dar şi de curaj. Acceptarea unor demersuri noi nu înseamnă pentru noi cedare a luptei politice, ci regândirea acţiunilor din punctul de vedere al realităţii politice în care ne desfăşurăm.

Ne dorim acest dialog politic de dreapta, pentru ca şansele schimbării în Ialomiţa să fie mai mari. Vrem să avem şanse mai eficiente şi mai sigure de salvare a oraşului de 30 de ani de proastă administraţie, care a oprit dezvoltarea oraşului.

Ne arătăm disponibilitatea unor negocieri cu PNL Ialomiţa pentru o creştere a puterii dreptei într-un judeţ îngrijorător de roşu.

Preşedinte USR IALOMIŢA, Alex Dărăbanu  |  Presedinte PLUS IALOMIŢA, Octavian Săvoiu

Comunicat de presă Alianța USR PLUS Ialomița