comenzi la domiciliu cliseru.ro

Alianța România Dreaptă și-a înscris candidații pentru alegerile parlamentare

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
25/10/2012 | Locale Ialomita

Alianța România Dreaptă (ARD) a depus miercuri, 24 octombrie, dosarele candidaţilor la alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012, la Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţeană nr.23 Ialomiţa.

cazacu marinica„Alianța România Dreaptă este prima organizaţie care şi-a înregistrat candidaturile în judeţul Ialomiţa. Aceasta dovedeşte faptul că nu sunt probleme cu candidaturile în judeţul Ialomiţa, toţi candidaţii fiind validaţi de către conducerea centrală a ARD, la propunerea Biroului Permanent Judeţean”, susțin reprezentanții Alianței.

Această precizare vine ca urmare a unor articole apărute în presa centrală și locală, confirmate neoficial de reprezentanți ai PDL, potrivit cărora  Cazacu Marinică ar fi unul dintre cei 24 de candidați respinși de către comisia de integritate centrală constituită la nivelul ARD. Probabil, în urma contestațiilor depuse, câțiva dintre candidații respinși, printre care și Cazacu, au reușit să convingă membrii comisiei conduse de Monica Macovei că decizia lor nu este bazată pe dovezi palpabile.

Așadar, candidaţii ARD pentru colegiile din Ialomiţa sunt:

• CAMERA DEPUTAŢILOR

-Colegiul 1 – LUMINIŢA BARCARI (PDL)

-Colegiul 2 – DUMITRU DANIEL MALAMA (Forţa Civică)

-Colegiul 3 – NICULAE BEGAN (PDL)

-Colegiul 4 – TINEL GHEORGHE (PDL)

 

• SENAT

-Colegiul 1 – TUDOR PANŢURU (PDL)

-Colegiul 2 – CAZACU MARINICĂ (PDL)