comenzi la domiciliu cliseru.ro

Alexandru Potor (PSD):  Este o onoare să fiu desemnat candidat al PSD pentru Primăria Slobozia

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
09/03/2020 | Politica

PSD Ialomița și-a lansat miercuri, 4 martie, candidatul pentru funcția de primar al municipiului Slobozia, în prezența vicepreședintelui Senatului, Robert Cazanciuc, liderului Grupului Parlamentar al PSD din Senatul României, Radu Preda, deputatului Ștefan Mușoiu, președintelui PSD Ialomița, Marian Pavel și a președintelui PSD Slobozia, Ștefan Țintă.

Alexandru Potor este alegerea social-democraților, în urma unui sondaj efectuat pe opt candidați, în final rămânând să aleagă dintre primii doi clasați, Marius Ștef și Alexandru Potor.

Președintele PSD Slobozia, Ștefan Țintă, declara în cadrul unei conferințe de presă faptul că are încredere totală că sondajele arată așa cum trebuie, iar Alexandru Potor este cea mai potrivită persoană din organizație să meargă în lupta electorală din luna iunie și cel mai bun candidat din seria celor care și-au anunțat intenția de a candida pentru Primăria Slobozia.

Stefan Tinta
Stefan Tinta

„Vom veni în perioada campaniei cu un proiect de oraș, cu un proiect de guvernare pentru următorii opt ani, sper eu, nu doar patru. Vom avea numai proiecte viabile pentru oraș și pentru cetățeni. Nu vom veni cu proiecte SF, de tipul porturi de agrement pe râul Ialomița sau mii de tramvaie până la Slobozia Nouă. Noi cunoaștem foarte bine care sunt proiectele urbei noastre și vom face tot posibilul ca în următorii ani să le rezolvăm, astfel încât confortul cetățenilor, aspectul orașului, să se schimbe radical și sunt convins că vom reuși”, a afirmat Ștefan Țintă.

Președintele executiv al PSD Ialomița, deputatul Ștefan Mușoiu, l-a felicitat pe Alexandru Potor pentru faptul că a acceptat să fie candidatul PSD la Primăria Slobozia și s-a arătat convins că „un om tânăr, dar cu experiență bogată, va reuși să facă față provocărilor acestor alegeri”.

Acesta a subliniat faptul că proiectele pentru Slobozia ar trebui să fie în primul rând viabile, realizabile, transparente, dezbătute în mod real cu comunitatea și realizate în termenele prevăzute.

Și președintele PSD Ialomița, Marian Pavel, i-a urat succes candidatului și i-a promis că atât dumnealui cât și colegii din conducerea partidului, atât de la nivel județean cât și central, îi vor fi alături.

Marian Pavel
Marian Pavel

„Vom face campanie așa cum știm noi, vom prezenta ceea ce facem noi, nu ne interesează contracandidații, le urăm succes, să dea Dumnezeu să scoată cu un vot mai puțin decât noi. Vom face o campanie pozitivă, așa cum am făcut de fiecare dată, am văzut că ceilalți contracandidați au așa afinitate într-o zonă, nu o să mă refer la ea, le doresc succes, să-și lanseze candidatul, să încerce să facă și ei același tip de campanie pe care îl facem și noi, și anume o campanie pozitivă”. Marian Pavel

Candidatul PSD Ialomița, Alexandru Potor, a vorbit, printre altele, despre cât de importantă este experiența în administrația publică, iar dumnealui susține că a dobândit-o la nivel înalt, dar și cât de păgubos poate fi dacă se va continua cu „experimentele”.

Alexandru Potor
Alexandru Potor

„Este, într-adevăr, o situație inedită pentru mine să fiu candidat pentru prima dată la o asemenea poziție importantă, primar al Sloboziei. Este o onoare să fiu desemnat candidat al PSD pentru Primăria Slobozia. Sunt absolut conștient că urmează o perioadă foarte grea. Cu toți avem plusuri și minusuri. Eu mă consider un om normal, ca oricare om de pe stradă, nici mai bun, nici mai rău, dar îndrăznesc să cred că pot aduce în fața cetățenilor din Slobozia un proiect de administrație publică, care să reprezinte, cu adevărat, o soluție pentru următorii patru ani și, de ce nu, pentru următorii opt, doisprezece ani, o soluție de dezvoltare”. Alexandru Potor

De asemenea, acesta a vorbit despre necesitatea accesării de proiecte europene, dar și despre obligativitatea calculării oportunității fiecărui proiect, a fiecărui termen, fiecărui leu, pentru a nu deveni, în final, o piatră de moară, un risc, pentru administrația publică și pentru comunitate.

Alexandru Potor își dorește să existe o campanie electorală decentă, mai ales că mulți dintre candidați sunt tineri, în care să existe respect reciproc, și din care să se poată învăța, iar în final să rezulte un proiect de administrație în favoarea cetățenilor, fiind dispus să participe la orice dezbatere, cu oricare dintre candidați.

Alexandru Potor a fost președintele Federației Naționale a Grupurilor de Acțiune Locală (FNGAL,) secretar de stat la Ministerul Agriculturii și la Ministerul Fondurilor Europene și lista poate continua.

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️