livrari la domiciliu apa de masa la domiciliu slobozia

Alexandru Horhocea: „Asistăm la jefuirea Ialomiței de 30 de ani, cu aceiași politicieni ce își prezintă veșnicele promisiuni”

Politica ar trebui făcută de oameni competenți, pregătiți educațional și social pentru responsabilitatea pe care o au. Dar nu și politica românească! Ea este făcută de cine dă mai tare din coate, cine țipă mai tare și cine este mai alunecos. Uitându-ne în diferite zone ale politicii, avem exemple de acțiuni contradictorii săvârșite de oameni ce se presupune a fi factori de decizie pentru domeniul lor de activitate administrativă, oameni-reper, oameni care propagă idei ce influențează comunități întregi și chiar întreaga populație. Iar acest lucru subminator pentru români și România se perpetuează la fiecare patru ani. Am putea chiar spune ca acțiunile lor țin dezvoltarea noastră pe loc. Sunt români ce subminează România.

Alexandru Horhocea Usr
Alexandru Horhocea

De 30 de ani observăm promisiuni și  înțelegeri  interpartinice. Am trecut din era vechilor baroni, în epoca baronașilor de după perdea, ce preferă să nu vină pe firmament, dar să  propună oameni ce  au pironit  sistemul  nostru educațional. Chiar mai mult de atât, una din cele mai mari funcții în Ministerul Educației emite opinii publice privind  logica  meditațiilor acordate copiilor „în lipsa lor ar trece un examen cu o notă mediocră de 5-6″.

Cum se poate să desconsideri educația și examenele școlare dintr-o funcție generatoare de valori și chiar un  examen pe  care chiar statul român îl  organizează pentru cei ce oferă educație în sistemul de învățământ?

Vedem cum fostul președinte al CJ Ialomița a avut rețeta perfectă pentru a dinamita bugetul  public. Astfel, au fost 1.445.000 ron cheltuieli inutile  din partea Consiliului Județean Ialomița, din care 443.000 ron într-o primă fază s-au dus pe publicitatea fostului  președinte al Consiliului Județean, 680.000 de lei anual pentru a-și păstra calitatea de membru în cadrul unor organisme interne, județene și naționale și 322.000 de lei din bugetul instituției pentru participarea la Târgul de Turism, în condițiile în care infrastructura turistică în Ialomița este aproape inexistentă, când noi  nu avem  o infrastructură de acces  turistică, nu avem un site adecvat de prezentare turistică, dar avem un centru turistic, pe post de muzeu al pliantelor.

Vedem cum doar 8 din  cele 66 de localități ale județului dispun de branșarea la rețeaua de gaze naturale, cum  orașe precum Slobozia, Fetești, Urziceni, Fierbinți, Amara, Căzănești, Țăndărei nu  dispun de apă potabilă, iar multe localități au fie apă cu program sau apa nu e în niciun caz menajeră. E deja mult prea cunoscut cazul de la Gârbovi, unde apa vine  roșie.

În prezent, presiunea economică  promovează modelul de silvicultură agresivă fără precedent, cu firme de ”casă” ale politicienilor ce efectuează tăieri de păduri, furnizând  apoi lemne de foc primăriilor pentru  școli și grădinițe.

Acesta este motivul lipsei voinței politice privind infrastructura de gaze în mediul rural și ținerii comunităților întregi în sărăcie și dependenți de ”cadourile” electorale.

Usr Plus
Usr Plus

Noi, USR PLUS, avem un proiect privind  dotarea satelor cu instalații de biogaz, instalații ce  vor produce gazul necesar în perioada de vară pentru încălzirea grădinițelor și școlilor iarna, acolo unde infrastructura nu va ajunge prea curând.

Noi vrem ca toate neregulile exemplificate mai sus, și nu numai acelea, să se încheie, dar ei țin cu dinții și batjocoresc încă  oamenii vârstnici, manipulându-i cu informații false despre noi cei care am ales să ne implicăm și să schimbăm lucrurile actuale, să le zgâlțâim scaunul cald.

Bătrânii trebuie să realizeze că noi suntem aici, pentru că am ales să ne ducem viața în România, și nu am ales să renunțăm la lupta cu balaurii crescuți de-a lungul celor 30 de ani.

Unul din motivele pentru care suntem azi în fața cetățenilor și le prezentăm ce dorim să oferim înapoi țării, este acela de a ne vedea familiile întoarse acasă, să oferim aici respectul cetățenilor din partea autorităților, sistemului educațional, de sănătate și  locuri de muncă oneste.

Am obosit să avem rude și prieteni ce muncesc și trăiesc în alte țări, să ducă dorul de țară, doar pentru că politicienii celor 30 de ani i-au alungat prin modul în care și-au tratat cetățenii, prin  înjosirea acestora cu fiecare solicitare pe care o avem la birourile unei instituții publice, cu hârtia ce trebuie plimbată în trei birouri, cu taxa ce trebuie plătită la celălalt birou etc.

Toate acestea trebuie să ia sfârșit, suntem în mileniul 3 și oamenii ce nu acceptă că trebuie să fie  onești în fața cetățeanului, să fie sprijin pentru acesta, trebuie să își vadă de un alt drum, nu cel în administrația publică locală, centrală sau națională.

Pe 27 septembrie, USR PLUS, poate schimba viața noastră în bine!

Stradă cu stradă schimbăm Ialomița!

Comandat de Partidul Uniunea Salvați România | Executat de SC LEMASOFT SRL | Cod Unic de Identificare AEP 21200251