comenzi la domiciliu cliseru.ro

Alexandra Aron a plecat la ceruri!

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
02/06/2014 | Locale Ialomita

Alexandra Aron a vrut să trăiască. S-a luptat cu toate puterile.  Strigătul ei de ajutor a fost atât de puternic, încât un om normal, fără să fie măcinat de boală ca ea, se cutremura. A trecut prin toate chinurile posibile, iar ființa sa, deși firavă, a rezistat. A vrut să ajungă măcar la 30 de ani. Să trăiască frumos, să învețe, să simtă, să iubească.  După fiecare operație, după fiecare procedură, ea era optimistă că de data aceasta se va face bine. A cerșit sănătate, secunde, viață. Din păcate, la numai 26 de ani, Alexandra Aron ne-a părăsit azi, 2 iunie, și s-a dus printre îngeri.

alexandra aron

Alexandra era o tânără frumoasă, inteligentă și modestă. În anul 2009, însă, a primit cea mai cruntă lovitură, după ce a fost diagnosticată cu „tumoră cerebrală”. De atunci, a îndurat nemeritat chinurile acestui cancer și a refuzat să se lase înfrântă. Lupta ei a continuat în fiecare zi, mai ales că în acești ani a fost operată de foarte multe ori pentru extirparea tumorii, în România, în Turcia, și a efectuat zeci de ședințe de radioterapie și chimioterapie. Toate astea cu eforturi financiare colosale. Practic, banii mereu au ținut-o pe loc.

„E frustrant când mă gândesc că m-am născut într-o țară impotentă, care nu îmi poate asigura asistența necesară, unde singura șansă este să alergi către clinicile private din țările civilizate, singurele ce îți dau șansa prelungirii vieții, deoarece aici am fost un caz abandonat de zeci de ori. Dar nu mă las și nu îmi asum acest destin tragic. Chiar și cu eforturile astea mari o să ating vârsta de 30 de ani, chiar dacă fiecare secundă costă atât de mult”, spunea Alexandra.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Condoleanțe familiei!

Citește și:

Tânăra Alexandra Aron are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor

Împreună putem salva o viață!

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️