comenzi la domiciliu cliseru.ro

ALEGE VIAŢA! SIGURANŢA RUTIERĂ, PRIORITATE PENTRU POLIŢIA IALOMIŢEANĂ

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
02/09/2013 | Infotrafic

În trei zile, poliţiştii au aplicat 810 sancţiuni contravenţionale, au constatat 6 infracţiuni şi au reţinut peste 30 de permise de conducere, în cadrul acţiunilor desfăşurate în trafic, pentru prevenirea evenimentelor rutiere grave.

În perioada 29-31 august, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ialomiţa, sub coordonarea I.G.P.R., a derulat o amplă acţiune pentru prevenirea evenimentelor rutiere grave, în special a celor produse pe fondul nerespectării prevederilor legale privind viteza de deplasare pe drumurile publice. În acest sens, poliţiştii de la rutieră, sprijiniţi de poliţiştii de la ordine publică, au acţionat în trafic folosind toată aparatura de măsurare a vitezei, din dotare, amplasată în sistem cascadă.

Sub coordonarea de specialitate a Direcţiei Rutiere, pe parcursul a 3 zile, au acţionat în trafic peste 100 de poliţişti, dintre care 25 de poliţişti rutieri şi 80 de poliţişti de ordine publică, utilizând zilnic toate aparatele radar din dotare.

Urmare a abaterilor constatate, poliţiştii au aplicat 810 sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 199.040 de lei.

De asemenea, poliţiştii au reţinut 35 de permise de conducere şi au retras 12 certificate de înmatriculare.