Alege siguranța locuinței tale!

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița

Începând cu sfârşitul lunii octombrie, la nivelul judeţului Ialomiţa se va desfăşura Campania „Alege siguranţa locuinţei tale!”, ce vizează prevenirea furturilor din locuinţe prin informarea populaţiei atât din mediul urban cât şi mediul rural, cu privire la modalităţile de protecţie a caselor, în special prin prisma adoptării unei atitudini preventive în diverse situaţii care pot influenţa siguranţa locuinţelor dintr-un imobil.

Campania are ca scop, informarea populaţiei cu privire la modalităţile de prevenire a furturilor din locuinţe şi se va desfăşura în perioada 25 octombrie – 31 decembrie 2013.

În cadrul campaniei vor fi organizate întâlniri cu cetăţenii (asociaţii de proprietari, asociaţii profesionale, angajaţi ai unor instituţii sau societăţi comerciale, etc.), în vederea transmiterii de informaţii destinate prevenirii spargerilor de locuinţe. Poliţiştii de proximitate şi cei din cadrul posturilor de poliţie comunale, vor identifica potenţialele victime, respectiv persoanele vârstnice care locuiesc singure, în case izolate, deţinătorii caselor de vacanţă sau cei care în perioada sezonului rece nu folosesc anumite imobile. Aceştia vor fi instruiţi cu privire la măsurile ce trebuie luate pentru a nu fi păgubiţi.

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️