comenzi la domiciliu cliseru.ro

Alege să fii corect! – o campanie de informare publică a Ministerului Afacerilor Interne

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
25/11/2016 | Lege si Ordine

În contextul organizării alegerilor parlamentare din 11 decembrie, Ministerul Afacerilor Interne desfășoară, la nivel național, campania de informare „ALEGE SĂ FII CORECT!” cu privire la principalele prevederi legale referitoare la exercitarea dreptului de vot.

 Astăzi, 25 noiembrie, Inspectoratul de Poliție Județean Ialomiţa, alături de Instituţia Prefectului – Judeţul Ialomiţa, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi şi Inspectoratul Judeţen pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa au derulat o activitate stradală pentru promovarea corectitudinii și respectării legislației în procesul electoral.

Cetățenii au fost informați despre modalitatea în care își pot exercita dreptul la vot, despre securitatea procesului electoral și despre faptele interzise de legislația electorală.                                               

Afișele campaniei au fost amplasate în locuri aglomerate și în sediile instituțiilor publice cu aflux mare de cetățeni, prin didstibuirea de flyere cu mesaje informativ – preventive. 

Materialele campaniei „ALEGE SĂ FII CORECT!” și alte informații privind legislația electorală pot fi consultate accesând http://www.mai.gov.ro/index-campanie.html