comenzi la domiciliu cliseru.ro

Aleargă 100 km pentru o cauză nobilă! Îl susținem?

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
29/05/2016 | Locale Ialomita, SPORT

Slobozeanul Constandan Cornelius va participa la un ultramaraton de peste 100 km.

Constandan Cornelius 2 Constandan Cornelius maratonSunt Cornelius și sunt pasionat de alergare. Acum 4 ani am început să gust din plăcerea acestui sport, puțin câte puțin. Am început cu un maraton de 42,195 metri, care și-a lăsat amprenta adânc asupra personalității mele. Cu timpul, au apărut multe provocări, pe care le-am trecut cu brio.

După 4 ani de alergare și 4 maratoane, am decis să ridic ștacheta. Am ales să alerg la un ultramaraton de 100km+, într-un scop caritabil.

Primul Ultramaraton este un proiect în cadrul căruia am început să strâng donații pentru copiii din Valea Plopului. Voi alerga în cadrul concursului Ultramaratonul 100 for Children ~ 2016, eveniment creat de Asociația Provita, aflat la a treia ediție. Concursul va avea loc pe 4 iunie și va presupune alergarea din Otopeni spre Valea Plopului.

Scopul acestei campanii este strângerea de fonduri pentru terminarea unui centru social pentru copiii îngrijiți de Asociația ProVita, aflați în tabăra de la Valea Plopului.

Donația minimă este de 10 ron, și dacă măcar pentru o zi ai renunțat la viciile tale, să-i ajuți pe alții, ți-aș fi recunoscător.

Personal, dar și în numele lor, vă mulțumesc anticipat!

Îmi place să cred într-o lume în care oricine poate ajuta pe cineva fără să ceară nimic în schimb. Dacă asta este nebunie, atunci da, sunt nebun.

Pagina mea unde se strâng donațiile este http://provita.galantom.ro/georgeconstantin1

Pagina proiectului, si noi ambasadori acestui proiect: http://provita.galantom.ro/event-projects/view?id=477

Despre proiectul Asociatiei Provita: