comenzi la domiciliu cliseru.ro

ALDE Ialomița și-a lansat candidații pentru Senat și Camera Deputaților

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
10/11/2016 | Politica

Partidul Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE) Ialomița și-a lansat joi, 10 noiembrie, candidații la alegerile parlamentare care vor avea loc în 11 decembrie.

alde-ialomita

Astfel, pentru Camera Deputaților sunt: Florescu Răzvan Adrian, Gheorghe Stelică, Dima Ion Daniel, Gae Ionel, Bodeanu Iuliana Alexandrina, Andreescu Bogdan, iar pentru Senat: Martin Ioan, Jercan Elena Ramona, Bîlbîe Ionel, Gheorghe Rafael Dănuț.

În cadrul evenimentului, președintele executiv al ALDE Ialomița, Gheorghe Stelică, s-a arătat încrezător că ALDE va obține în județ cel puțin un deputat și un senator.

Ca obiective, aceștia își propun sprijinirea mai multor sectoare de activitate, prioritar fiind sistemul sanitar, al mediului de afaceri, crearea de noi locuri de muncă prin acordarea de facilități investitorilor și multe altele.

„Mulți nu ne-au dat șanse la alegerile locale, spunând că… sunteți mici și nu contați. Eu spun că suntem mici, dar buni și contează foarte mult esența, tinerețea, ambiția și înțelepciunea, câștigate alături de persoane de valoare (…)”, spunea Gheorghe Stelică.
Dima Daniel, președintele interimar al ALDE Ialomița de aproximativ trei săptămâni, afirma că echipa nou formată este una redutabilă și speră să obțină rezultate foarte bune.

Au mai luat cuvântul Răzvan Florescu și Ioan Martin, care s-au angajat să reprezinte cu adevărat Ialomița și ialomițenii, considerând că sunt în stare să o facă, prin experiența pe care o au.