comenzi la domiciliu cliseru.ro

ALDE Ialomița continuă prezentarea candidaților

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
17/03/2016 | Politica

ALDE Ialomița este în plin proces de prezentare și validare a candidaților pentru alegerile locale. Echipei ALDE i s-au alăturat în ultima perioadă oameni noi, însă cu notorietate în localitățile de unde provin.

alde ialomitaVineri, 11 martie, au fost prezentați candidații din localitățile Borănești – Aelenei Petru, în prezent reprezentant GAL Ialomița Vest, consilier local și fost primar până în 2012, Bărcănești – Herea Valerică, fost primar, Jilavele – Dan Miclea (recent demisionat din PSD și din Consiliul Județean) și Stelnica – Jitea Marian – inginer constructor.

„Eu am ajuns consilier județean în acest mandat 2012 – 2016 pe listele USL, propus de PSD. În condițiile în care plec de la un partid, mi se pare normal să demisionez și din funcția obținută. Așa consider eu.(…) Nu m-am înscris în acest proiect politic să îmi critic foștii colegi. Eu am decis să merg pe un alt drum”, a precizat fostul consilier județean, Dan Miclea.

În ceea ce-l privește pe Marian Jitea, acesta a cochetat cu PLR în 2014, este inginer constructor și are un „bussines” în domeniul sportiv. Mai precis, deține în Fetești o bază sportivă, care include un teren multifuncțional și organizează anual Cupa municipiului Fetești la fotbal.

Candidează la Stelnica și consideră că în comună se puteau face mult mai multe lucruri și la un preț mai mic. Nu se bazează pe atacuri în campania electorală, ci pe o campanie door to door, în care să-și prezinte propriile proiecte.

Asta nu înseamnă, însă, că nu va critica, dacă este cazul, unele lucruri care nu au funcționat bine în localitate. Cei doi foști primari din Borănești și Bărcănești susțin că deși au pierdut în 2012 sunt convinși că au șanse, cetățenii urmând să compare ce au făcut ei pentru localitățile pe care le-au păstorit și actualii primari.

Președintele executiv al ALDE Ialomița, Gheorghe Stelică, este convins că partidul va reuși să obțină chiar și un vicepreședinte la Consiliul Județean.
Săptămâna viitoare, ALDE Ialomița își va prezenta și candidatul la Primăria municipiului Slobozia (Ionel Gae).