comenzi la domiciliu cliseru.ro

Alături de pelerini

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
24/04/2015 | Locale Ialomita

Miercuri, 15 aprilie, voluntarii Asociației „Din inimă pentru aproapele” din cadrul Protopopiatului Slobozia, elevi de la Liceul de Arte „Ionel Perlea”, Liceul Tehnologic „Mihai Eminescu” Slobozia și din grupul de cateheză al Parohiei Amara I, au participat la procesiunea organizată de Episcopia Sloboziei și Călărașilor cu ocazia hramului Mănăstirii „Sfinții Voievozi” din Slobozia.

Apoi, cei 25 de voluntari au oferit pelerinilor care au venit să se închine la Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului de la Catedrala Mitropolitană din Iași, ceai cald, fursecuri, cozonac, gogoși și prăjituri, puse la dispoziție de comitetele filantropice ale parohiilor din municipiul Slobozia. Acțiunea s-a derulat și cu sprijinul elevilor – voluntari de la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Ioan Gură de Aur” din localitate.

Activitatea face parte din proiectul „Voluntariatul ne face mai buni”, desfășurat în perioada octombrie 2013 – iunie 2015 și coordonat de părintele protopop Cristian Ștefan Munteanu și părintele Dumitru Drăghici, președintele Asociației „Din inimă pentru aproapele”.
A consemnat Anastasia Pătrașcu, asistent social Protopopiatul Slobozia