comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ajutaţi-mă să înving cancerul!

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
07/07/2012 | Locale Ialomita

Alex CioboteaAlex Ciobotea“Nu mi-aș fi imaginat niciodată că aș putea fi într-o astfel de situație, dar dacă șansele mele de supraviețuire depind de asta, renunț la mândrie și fac apel la cei care vor și îmi pot oferi sprijinul financiar de care am nevoie”, acesta este mesajul pe care Alex Ciobotea, în vârstă de 22 de ani, din Feteşti, îl transmite tuturor celor care vor să-i întindă o mână de ajutor.

A suportat 10 luni groaznice de tratamente cu citostatice într-o instituție medicală a statului, dar rezultatele sunt nefavorabile, iar starea lui de sănătate s-a înrăutățit sever. Metastazele pulmonare îl obosesc chiar și la cel mai mic efort depus, iar durerile insuportabile încep să nu-i mai fie ameliorate de dozele de morfină recomandate de medicul său.
La 20 de ani, Alex Ciobotea a fost supus unei intervenţii chirurgicale la plămâni. Lucrurile păreau să intre pe făgașul normal, recuperarea mergea bine, însă analizele de laborator ale țesuturilor extirpate aveau să-i dea o lovitură dură, un diagnostic neașteptat: tumoră malignă.
Lipsa unui tratament adecvat face ca evoluția bolii să fie rapidă și violentă, tocmai de aceea a stabilit o întâlnire cu un medic austriac specializat în tipul de cancer care îi macină corpul. Acesta urmează să-l consulte și să îi stabilească un tratament corespunzător, care se anunță a fi costisitor și mult peste posibilitățile financiare ale familiei sale.
“Încă nu pot spune cu certitudine care va fi valoarea totală, însă știu că tratamentul se va face într-o clinică privată și că se va întinde pe o perioadă lungă de timp”, mai spune Alex.
Cei care vor să-i întindă o mână de ajutor pot face o donaţie în contul bancar
RO88 RZBR 0000 0600 1467 9953 deschis pe numele Ciobotea Gelu Alexandru la banca Raiffeisen din Feteşti.
Pe blogul său, alexciobotea.com, tânărul diagnosticat cu sarcom sinovial slab diferențiat, scrie: “Am suportat tratamente chinuitoare până acum și am puterea psihică să o fac din nou, dar ca să îmi recapăt sănătatea și viața am nevoie de ajutorul dumneavoastră. Fiți alături de mine și ajutați-mă să înving această cumplită boală!”