comenzi la domiciliu cliseru.ro

AJOFM: Locuri de muncă sezonieră în Danemarca

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
08/11/2017 | Locuri de munca

Agenția Judeteana pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița prin serviciul de ocupare EURES România va organiza în prima jumătate a lunii decembrie 2017, la Slobozia, jud. Ialomita, o bursă a locurilor de muncă sezoniere în sectorul agricol pentru cules mazăre în Danemarca și la filiala angajatorului din Portugalia (200 locuri).

Durata contractului este de aprox. 3-4 luni in perioada iunie-septembrie/octombrie 2018 in Danemarca, martie-iunie 2018 in Portugalia, 6 zile/săptămână, în medie 30-40 ore/săptămână.

Salariul oferit este în funcție de cantitatea recoltată. Se plătește 0.6 euro brut/kg cules plus alocatie de concediu. Impozitul si contributiile sociale se vor deduce din salariu conform legislatiei daneze/portugheze.

Cazare: In Danemarca se asigura cazare in rulote. Taxa de cazare este echivalentul în coroane daneze a 8 euro/zi de persoana (in camping sunt disponibile spații pentru prepararea mâncării, sala de mese, toalete, baie cu dusuri, mașini de spălat, internet wireless). In Portugalia cazarea se face in case cu toate utilitatile, taxa de cazare este 100-120 euro/luna incluzand utilitatile.

Cerințe: Vârstă minimă 18 ani, sa cunoasca limba engleză nivel minim dar nu este o cerinta obligatorie, experienta în agricultura constituie un avantaj.

Preselecția persoanelor se face doar de către angajator.

Invitarea la selecție a persoanelor preselectate se va face în timp util de catre consilierii EURES. Detalii referitoare la data, locul și programul selecției vor fi trimise NUMAI persoanelor invitate. Nu sunt admise alte persoane la interviu.

Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Ialomita (Slobozia, str. Lacului nr.10 et.3) sau la Punctele de lucru din Fetesti, Tandarei si Urziceni pana la data de 3 decembrie 2017.

Comunicat de presă: AJOFM Ialomița – Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița