livrari la domiciliu apa de masa la domiciliu slobozia

AJOFM Ialomița: Locuri de muncă în Spania prin rețeaua EURES

S-a prelungit perioada de înscriere pentru oferta de muncă sezonieră în agricultură (la ambalat fructe și verdețuri) în SPANIA!

Termenul limita este: 30 martie 2017

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă prin serviciul de ocupare EURES România oferă 200 locuri de muncă vacante pentru muncă sezonieră, ambalat fructe și verdețuri (regiunea Lérida)

Sunt solicitate persoane apte pentru muncă (se acceptă și cupluri), cu/fără experiență la ambalat fructe și verdețuri, cunoștințe de limbă română și/sau spaniolă.

Durata contractului de munca este de 4 luni, data începerii contractului este 1 iunie 2017. Timpul de lucru este de 8 ore pe zi, în 2 schimburi: dimineața 6.00 – 14.00 și după masa 15.00 – 23.00.

Salariul oferit este de 900 – 1200 euro net/lună.

Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 5 euro/zi (se plătesc doar zilele lucrătoare). Transportul și masa nu sunt incluse.

Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă pot obtine informatii suplimentare de la consilierul EURES din cadrul AJOFM Ialomita (Slobozia, str. Lacului nr.10 et.3) sau la Punctele de lucru din Fetesti, Tandarei si Urziceni.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 30.03.2017.

Locația și data selecției vor fi comunicate la o dată ulterioară.