comenzi la domiciliu cliseru.ro

AJOFM Ialomița: Cursuri gratuite de formare profesională

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
15/04/2019 | Locuri de munca

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița vine în întâmpinarea persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, organizând până la sfârșitul anului 2019, cursuri de formare profesională în următoarele meserii:

agent securitate, ajutor bucătar, barman, bucatar, cofetar, confecționer asamblor articole din textile, competențe cheie – comunicare în limba română, confecționer construcții metalice, electrician constructor, femeie de serviciu, formator, frizer/coafor/manichiurist/pedichiurist, inspector referent resurse umane, instalator tehnico sanitare și de gaze, lucrător finisor pentru construcții, lucrător în comerț, lucrător în cultura plantelor, lucrător instalator pentru construcții, mecanic auto, operator introducere, validare, prelucrare date, ospătar ( chelner) vânzător în unități de alimentație, patiser.

Aceste cursuri sunt gratuite și se adresează atât șomerilor indemnizați cât și persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă ce nu beneficiază de indemnizație de șomaj.

Pentru a participa la aceste cursuri este necesar ca persoanele solicitante să fie înscrise în evidențele AJOFM Ialomița.

Cei interesați se pot adresa AJOFM Ialomița atât la sediul central din str. Lacului. nr. 10, tel. 0243 231 809, cât și la sediul Agenției Locale Slobozia din strada Matei Basarab, bl.F1 parter, tel. 0243 230 224, precum și la punctele de lucru din Urziceni, Țăndarei și Fetești.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița