15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Locuri de munca > AJOFM Ialomița: Cursuri gratuite de formare profesională https://wp.me/p49Kdo-dGv
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

AJOFM Ialomița: Cursuri gratuite de formare profesională

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița vine în întâmpinarea persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, organizând până la sfârșitul anului 2019, cursuri de formare profesională în următoarele meserii:

agent securitate, ajutor bucătar, barman, bucatar, cofetar, confecționer asamblor articole din textile, competențe cheie – comunicare în limba română, confecționer construcții metalice, electrician constructor, femeie de serviciu, formator, frizer/coafor/manichiurist/pedichiurist, inspector referent resurse umane, instalator tehnico sanitare și de gaze, lucrător finisor pentru construcții, lucrător în comerț, lucrător în cultura plantelor, lucrător instalator pentru construcții, mecanic auto, operator introducere, validare, prelucrare date, ospătar ( chelner) vânzător în unități de alimentație, patiser.

Aceste cursuri sunt gratuite și se adresează atât șomerilor indemnizați cât și persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă ce nu beneficiază de indemnizație de șomaj.

Pentru a participa la aceste cursuri este necesar ca persoanele solicitante să fie înscrise în evidențele AJOFM Ialomița.

Cei interesați se pot adresa AJOFM Ialomița atât la sediul central din str. Lacului. nr. 10, tel. 0243 231 809, cât și la sediul Agenției Locale Slobozia din strada Matei Basarab, bl.F1 parter, tel. 0243 230 224, precum și la punctele de lucru din Urziceni, Țăndarei și Fetești.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!