comenzi la domiciliu cliseru.ro

Secretar de ziua lui – Adrian Ionescu, noul secretar general al județului Ialomița

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
22/11/2012 | Locale Ialomita

Adrian IonescuJuristul Adrian Ionescu este, de săptămâna trecută, noul secretar al județului Ialomița, după ce Constantin Stoenescu s-a pensionat.

Potrivit președintelui Consiliului Județean Ialomița, Silvian Ciupercă, noul secretar este câștigătorul concursului desfășurat pentru ocuparea acestui post, desfășurat la ANFP.
„Îi urăm succes și îl asigur că va exista din partea dumneavoastră, simultan, exigență și toleranță, astfel încât performanța domniei sale să fie maximă din primul moment al intrării în bătălia cu pregătirea juridică de excepție a fiecărui moment de dezbatere din Consiliul Județean” a declarat, vineri, 16 noiembrie, președintele CJ, în deschiderea ședinței.
Prima zi de muncă a noului secretar a coincis și cu ziua lui de naștere, astel că Adrian Ionescu a primit atât felicitări cât și aplauze.
„Vă asigur că voi pune toată priceperea mea și experiența pe care am acumulat-o în cei 12 ani de administrație publică de nivel județean în slujba binelui Consiliului Județean Ialomița și a locuitorilor județului și că o să încercăm să ne ridicăm la înălțimea faptelor predecesorilor și să atingem standarde înalte de performanță și de calitate în ceea ce privește pregătirea, redactarea și adoptarea proiectelor de hotărâre pe care vi le vom supune dezbaterii publice în C.J. Vreau să vă mulțumesc și să vă asigur de o colaborare bună din partea mea”, a spus Ionescu.