comenzi la domiciliu cliseru.ro

Administratorul Fidias Slobozia, trimis în judecată pentru evaziune fiscală

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
24/09/2011 | Locale Ialomita

Prejudiciul adus bugetului de stat este de aproape 35.000 lei

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpatului Simoiu Dănuț, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de evaziune fiscală în formă continuată şi sustragerea de la obligaţia privind plata contribuţiilor la bugetul asigurărilor pentru şomaj, în formă continuată.

„Probatoriul administrat în cursul urmăririi penale a relevat faptul că învinuitul, în perioada mai-noiembrie 2010, în baza unei rezoluţii infracţionale unice, în calitate de administrator al societăţii F.C., a reţinut, dar nu a vărsat la bugetul de stat, în cel mult 30 de zile de la scadenţă, sumele reprezentând impozite sau contribuţii cu reţinere la sursă şi, totodată, în aceeaşi perioadă de timp, s-a sustras de la obligaţia privind plata contribuţiilor la bugetul asigurărilor pentru şomaj”, se arată într-un comunicat remis presei de Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia.
Prejudiciul adus bugetului de stat este în cuantum de 34.805 lei. Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Slobozia.