comenzi la domiciliu cliseru.ro

Administrația locală a făcut parcare la F-uri

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
26/09/2011 | Locale Ialomita
Parcare - Matei Basarab în faţa blocurilor "F"

De ceva timp, administrația locală din Slobozia este asaltată de solicitări pentru crearea de parcări în municipiu, știut fiind faptul că locuitorii nu prea mai au unde să-și parcheze mașinile. Una dintre soluții prin intermediul căreia administrația locală vrea să aranjeze un pic lucrurile a fost aceea de delimitare și scoatere la licitație a locurilor de parcare rezidențiale. Însă, cum în ultima perioadă numărul mașinilor a crescut, a trebuit să se găsească și alte soluții. Una dintre ele a fost materializată pe b-dul Matei Basarab, în fața blocurilor F din Slobozia. Astfel, locuitorii blocurilor F1, F2, F3 au de acum o parcare spațioasă, intrarea urmând să se facă prin zona fostului Cinematograf iar ieșirea pe la Stadion.

Strada Domnița Bălașa, în reabilitare
Strada Domniţa Bălaşa, Slobozia

Cetățenii care locuiesc pe strada Domnița Bălașa, ce face legătura cu străzile Eternității și Gării, au putut observa că se lucrează la reabilitarea acestei artere de circulație.
Potrivit viceprimarului municipiului Slobozia, Alexandru Stoica, „vor fi aplicate borduri, se vor crea trotuare cu pavele pe partea cea mai intens circulată, strada urmând a fi asfaltată. Sperăm ca săptămâna viitoare lucrările să fie finalizate, iar locuitorii să poată circula pe o stradă așa cum trebuie. Strada Domnița Bălașa nu este singura pe care se efectuează lucrări. Facem reparații, plombări, reabilitări și pe străzile din zona MB-uri, dar și pe strada Oituz din cartierul Tineretului”, a declarat viceprimarul.