comenzi la domiciliu cliseru.ro

Activități preventive organizate în unitățile de învățământ din municipiul Fetești

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
03/10/2019 | Locale Ialomita

Pentru asigurarea unui climat de siguranță publică în incinta și zona adiacentă unităților de învățământ, luni, 01 octombrie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fetești au desfășurat o serie de activități pe linia prevenirii faptelor cu violență,a traficului și consumului de droguri precum și siguranța rutieră.

Polițiștii au purtat discuții cu elevii despre principalele infracțiuni care pot fi comise de către aceștia sau ai căror victime pot deveni, consecințele actelor de violență, a sustragerii și distrugerii de bunuri, absenteismului școlar, anturajului, consumului de alcool, droguri și tutun.

Elevii au fost instruiți cu privire la obligațiile pe care le au în calitate de pietoni sau pasageri într-un autovehicul, în mijloacele de transport în comun, precum și  comportamentul pe traseele dintre școală și domiciliu și în stațiile din gări și autogări.

În cadrul activităților au fost verificate și 2 unități de alimentație publică care au sediul în apropierea unităţilor de învăţământ.

De asemenea, în zona școlilor au fot organizate filtre rutiere, fiind aplicate 19 sancțiuni contravenționale atât pietonilor cât și conducătorilor auto care au încălcat regulile de circulație.

IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA