15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Evenimente > Activități extrașcolare la Școala Gimnazială „Sf. Andrei” din Slobozia https://wp.me/p49Kdo-eJk
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Activități extrașcolare la Școala Gimnazială „Sf. Andrei” din Slobozia

Activitățile extrașcolare sunt deosebit de importante pentru dezvoltarea armonioasă a copilului.

Studiile de specialitate susțin că acestea ajută elevii la formarea și consolidarea unor atitudini pozitive față de învățare. Abilitățile practice dobândite, găsirea unor strategii adecvate de soluționare a problemelor ivite, contribuie la sporirea și susținerea performanței școlare.

Pe lângă toate acestea, activitățile educative acționează și asupra stimei de sine, iar sentimentul de împlinire și reușită este mult mai ridicat.

În decursul lunii ianuarie, acest aspect a fost evidențiat de formațiunile de studiu ale Școlii Gimnaziale „Sf. Andrei” Slobozia, care s-au implicat activ in derularea unor activități educative, de suflet și pentru suflet.

„Ziua Poetului nepereche, Mihai Eminescu” a fost elogiată printr-o diversitate de activități derulate la nivel de clasă, școală. în parteneriat cu Biblioteca Școlară sau cu Biblioteca Județeană „Ștefan Bănulescu”, Ialomița, astfel: prezentarea unor momente literar -artistice, inspirate din opera poetului național; organizarea unor expoziții de desene și pictură ce au ilustrat versurile eminesciene; concursuri tematice din viața și opera marelui poet.

,,Mica Unire” a determinat elevii să-și amintească, cu mândrie, de trecut și să încerce să promoveze valorile românești, fără de care noi, ca popor, nu am exista. Și-au amintit de Cuza, de Moș Ion Roată, dramatizând, desenând, cântând și dansând „cu mic, cu mare”.

Comisia de Promovare a Imaginii Școlii,
Prof. Filipoiu Evelina
Bibliotecar, Costică Bunoaica

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!