15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Acţiuni preventive ale poliţiştilor ialomiţeni în mai multe localităţi ale judeţului https://wp.me/p49Kdo-4r9
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Acţiuni preventive ale poliţiştilor ialomiţeni în mai multe localităţi ale judeţului

Pentru creşterea gradului de siguranţă publică a cetăţenilor din judeţul Ialomiţa, efective din toate structurile operative ale Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa au fost angrenate în perioada 30 august – 01 septembrie a.c., în executarea unor acţiuni în sistem integrat şi controale în locurile şi zonele de interes operativ din mediul rural.

Astfel, poliţiştii au organizat şi desfăşurat acţiuni pentru a identifica autorii de fapte penale, contravenţionale ori de altă natură, pentru asigurarea unui climat de ordine, linişte şi siguranţă publică. La acţiuni au participat atât jandarmii ialomiţeni cât şi poliţiştii locali.

Prin asigurarea interoperabilităţii structurilor implicate, pe timpul desfăşurării acţiunilor specifice pe linie de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale şi  investigarea fraudelor, s-a urmărit prevenirea şi combaterea infracţiunilor comise cu violenţă în zona localurilor publice, depistarea persoanelor şi bunurilor urmărite în temeiul legii, date în consemn, precum şi constatarea în flagrant a altor fapte penale.

Poliţiştii au legitimat peste 400 de persoane, 102 dintre acestea care aveau un comportament suspect au fost verificate în bazele de date ale poliţiei, fiind aplicate în total 133 de sancţiuni contravenţionale, valoarea amenzilor depăşind suma de 27.000 de lei.

Poliţiştii aflaţi în filtrele rutiere instituite au verificat 325 de autoturisme, în două cazuri, alături de măsura principală de aplicare a punctelor amendă, fiind dispusă şi măsura complementară de retragere a certificatului de înmatriculare a vehiculului.

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!