comenzi la domiciliu cliseru.ro

Acţiuni preventive ale poliţiştilor ialomiţeni în mai multe localităţi ale judeţului

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
02/09/2013 | Lege si Ordine

Pentru creşterea gradului de siguranţă publică a cetăţenilor din judeţul Ialomiţa, efective din toate structurile operative ale Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa au fost angrenate în perioada 30 august – 01 septembrie a.c., în executarea unor acţiuni în sistem integrat şi controale în locurile şi zonele de interes operativ din mediul rural.

Astfel, poliţiştii au organizat şi desfăşurat acţiuni pentru a identifica autorii de fapte penale, contravenţionale ori de altă natură, pentru asigurarea unui climat de ordine, linişte şi siguranţă publică. La acţiuni au participat atât jandarmii ialomiţeni cât şi poliţiştii locali.

Prin asigurarea interoperabilităţii structurilor implicate, pe timpul desfăşurării acţiunilor specifice pe linie de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale şi  investigarea fraudelor, s-a urmărit prevenirea şi combaterea infracţiunilor comise cu violenţă în zona localurilor publice, depistarea persoanelor şi bunurilor urmărite în temeiul legii, date în consemn, precum şi constatarea în flagrant a altor fapte penale.

Poliţiştii au legitimat peste 400 de persoane, 102 dintre acestea care aveau un comportament suspect au fost verificate în bazele de date ale poliţiei, fiind aplicate în total 133 de sancţiuni contravenţionale, valoarea amenzilor depăşind suma de 27.000 de lei.

Poliţiştii aflaţi în filtrele rutiere instituite au verificat 325 de autoturisme, în două cazuri, alături de măsura principală de aplicare a punctelor amendă, fiind dispusă şi măsura complementară de retragere a certificatului de înmatriculare a vehiculului.

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️