comenzi la domiciliu cliseru.ro

Acțiuni de prevenire pe raza municipiului Slobozia

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
06/11/2020 | Lege si Ordine

Forțe de ordine cu efective mărite, au desfășurat în data de 05 noiembrie a.c. o acțiune pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale asociate extinderii pandemiei Coronavirus, precum și asigurarea climatului de ordine publică şi siguranţă rutieră.

La data de 05 noiembrie a.c., polițiști din toate structurile operative, alături de jandarmi, pompieri și polițiști locali, au verificat modul în care sunt respectate normele specifice pentru reglementarea transportului rutier de persoane, precum și cele stabilite pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19.

Pe raza municipiului Slobozia, au fost constituite filtre rutiere pentru verificarea documentelor necesare circulației pe drumurile publice, în conformitate cu legislația în vigoare, fiind controlate în trafic peste 40 de autovehicule.

Totodată au fost verificate 75 de societăți comerciale și legitimate peste 200 de persoane.

Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 56 de sancțiuni contravenționale în valoare de 6.670 de lei.

Astfel de activităţi sunt desfăşurate în permanenţă de forţele de ordine, scopul principal fiind impunerea respectării prevederilor legale în vigoare în această perioadă pe raza întregului județ.

IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA

HOTĂRÂREA nr. 52 din 05.11.2020 a CNSU privind stabilirea unor noi măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19